Terug

Signature Foods Belgium

Passie voor Smaak

Bij ons draait alles om smaak

Smaak in onze slaatjes en smaak in het leven van onze consumenten.
Elke dag gaan we op zoek naar nieuwe ingrediënten, combinaties en recepten.

Portrait
”Ik kook elke dag voor heel veel mensen.”
”Er moet een hoekje af zijn. Een lekker en
mysterieus smaakje dat jouw product laat
opvallen tussen alle andere.”

Onze job is zoals dat van een schilder.
Alle kleuren zijn zeker wel al eens gebruikt,
maar je gaat steeds op zoek naar die perfecte tint.

Bij ons draait alles om smaak

Smaak in onze slaatjes en smaak in het leven van onze consumenten. Elke dag gaan we op zoek naar nieuwe ingrediënten, combinaties en recepten.

We doen er werkelijk alles aan om de beste smaak te vinden. Onze job stopt dan ook nooit. Net zoals elke gepassioneerde kok sta je ermee op en ga je ermee slapen. Nieuwe ideeën en recepten ontstaan wanneer je thuis aan het koken bent, een magazine leest, ’s avonds naar televisie kijkt, op restaurant bent, je een weg baant door de supermarkt,… Je kan het zo gek niet bedenken.

Inspiratie

We laten ons inspireren door oude en nieuwe ervaringen, andere culturen, seizoenen of speciale gebeurtenissen. Authentieke smaken van over de hele wereld komen zo samen in onze keuken, op zoek naar nieuwe en unieke combinaties om je honger te stillen.

We gebruiken onze kennis, ervaring en intuïtie om de beste ingrediënten te verwerken in de allerlekkerste salades. We beginnen van nul en bouwen onze recepten stapje voor stapje op tot een overheerlijke salade.

Het creatieve, innovatieve en het kwalitatieve primeert. Onze visie : een zo puur en natuurlijk mogelijke smaak, die tot leven komt op jouw boterham.