Over ons

Met veel enthousiasme bereiden we elke dag opnieuw de lekkerste salades voor iedereen. Dankzij ons uitgebreid assortiment is er voor ieder wat wils!
Ons smakenpallet is over de jaren heen vertienvoudigd maar onze salades worden nog steeds artisanaal bereid.
-Daniëlle

Hoezeer het bedrijf intussen ook gegroeid is, nog steeds heerst hier de mentaliteit van een écht familiebedrijf: iedereen kent iedereen!

Elke dag is een uitdaging,
elke dag is anders.

Met veel enthousiasme bereiden we elke dag opnieuw de lekkerste salades voor iedereen. Het bedrijf, en ons gamma, is doorheen de jaren steeds groter geworden, maar we streven nog steeds de artisanale smaak na. Naast onze traditionele salades, vind je ook heel wat innovatieve salades en themasalades in ons assortiment terug. Zo is er voor ieder wat wils!

Ons bedrijf in Turnhout is eigenlijk één grote keuken. En hoezeer het bedrijf intussen ook gegroeid is, nog steeds heerst hier de mentaliteit van een écht familiebedrijf: Iedereen kent iedereen! Onze mensen hebben het vak echt in de vingers en zijn er elke dag voor jou. Enkel de beste salades zijn goed genoeg. Daarom leggen we de lat voor kwaliteit en consistentie erg hoog.

Passie voor smaak

Lees meer

Verse ingrediënten

Lees meer

De beste kwaliteit

Lees meer
© 2022 All Rights Reserved by Signature Foods BE.  Alle rechten voorbehouden
Welkom, kies een taal
Een moment geduld aub..