De Beste Kwaliteit

De beste smaak, dat is wat telt. We voeren dan ook elke dag kwaliteitscontroles uit, zowel op de grondstoffen als op het eindproduct. Enkel zo kunnen we de beste en constante kwaliteit garanderen.
Elke dag opnieuw die lekkere salades op ieders boterham krijgen. Dat is waar het om draait. -Leen
De kwaliteit van onze salades is de belangrijkste prioriteit. Dat vraagt om een strenge controle, in elke fase van het productieproces.

De smaak, dat is wat telt

In het bedrijf beschikken we over een uitgebreide knowhow en expertise op vlak van kwaliteit en voedselveiligheid. We voeren dan ook elke dag kwaliteitscontroles uit, zowel op de grondstoffen als het eindproduct.

In de eerste plaats beoordelen we de structuur, de smaak en het uitzicht van de ingrediënten. Daarnaast nemen we stalen, die door een extern labo worden geanalyseerd. Nadien bekijken we in welke mate de resultaten binnen de vastgelegde normen vallen. Deze kwaliteitscontrole gebeurt eigenlijk voortdurend, zowel op nieuwe als op bestaande ingrediënten en in elke fase van het productieproces. Enkel door elke dag opnieuw te meten en te verbeteren, kunnen we de kwaliteit en stabiliteit van onze producten garanderen.

Passie voor smaak

Lees meer

Verse ingrediënten

Lees meer

Over ons

Lees meer
© 2022 All Rights Reserved by Signature Foods BE.  Alle rechten voorbehouden
Welkom, kies een taal
Een moment geduld aub..