Passie voor smaak

Bij ons draait alles om smaak Smaak in onze slaatjes en smaak in het leven van onze consumenten. Elke dag gaan we op zoek naar nieuwe ingrediënten, combinaties en recepten.
Er moet een hoekje af zijn. Een lekker en mysterieus smaakje dat jouw product laat opvallen tussen alle andere.-Bart
Ook na ruim 30 jaar blijf ik met veel passie
streven naar de lekkerste salades.

Bij ons draait alles om smaak

Wij maken de lekkerste salades met de beste smaken. Smaak in het leven van de consument is het belangrijkste voor ons. Elke dag gaan wij op zoek naar nieuwe ingrediënten, combinaties en recepten.

We doen er werkelijk alles aan om de beste smaak te vinden. Onze job stopt dan ook nooit. Net zoals elke gepassioneerde kok sta je ermee op en ga je ermee slapen. Nieuwe ideeën en recepten ontstaan wanneer je thuis aan het koken bent, een magazine leest, ’s avonds naar televisie kijkt, op restaurant bent, je een weg baant door de supermarkt,… Je kan het zo gek niet bedenken.
Onze job is zoals dat van een schilder. Alle kleuren zijn zeker wel al eens gebruikt, maar je gaat steeds op zoek naar die perfecte tint.

Inspiratie

Wij laten ons inspireren door ervaringen, andere culturen, seizoenen, speciale gebeurtenissen en trends. Authentieke smaken van over de hele wereld komen zo samen in onze keuken. Wij gaan op zoek naar nieuwe en unieke salades om jouw honger te stillen.

We beginnen van nul en bouwen onze recepten stapje voor stapje op tot een overheerlijke salade. We gebruiken onze kennis, ervaring en intuïtie om de beste ingrediënten te verwerken in de allerlekkerste salades.

Onze visie: een zo puur en natuurlijk mogelijke smaak, die tot leven komt op jouw boterham. Het creatieve, innovatieve en het kwalitatieve primeert.

Over ons

Lees meer

Verse ingrediënten

Lees meer

De beste kwaliteit

Lees meer
© 2022 All Rights Reserved by Signature Foods BE.  Alle rechten voorbehouden
Welkom, kies een taal
Een moment geduld aub..